Arhiiv
Tellimuskoolitused
Kliendi tagasiside
   

banner
 
Koolitused
EST » Koolitused
Prindi
     
 

Praktikult praktikule: Kuidas arendada konkurentsivõimelist toodet toiduainetööstuses?

14.11.2018

Nutikamat tootearendust nõuab üha karmistuv konkurents, kiirelt muutuvad trendid, kasvav tarbijate nõudlikkus, tugev hinnasurve ja rõhuv kulude kokkuhoid igas protsessi faasis.
Toiduainetööstusele suunatud praktilisel tootearenduse koolitusel keskendumegi konkurentsivõimelise toote arendamise ja elutsükli pikendamise metoodikatele, mis aitavad kõige efektiivsemalt soovitud tulemuseni jõuda. Koolitusel läbiviidavate temaatiliste töötubade raames on hea võimalus koheselt õpitu personaalseks tegevusplaaniks vormida ning sellele ka esmane tagasiside saada.

Koolitaja Gunnar Obolenski on töötanud  ligi 20 aastat müügi-, turunduse-, tootearenduse- ja juhtimise alal nii kaubandus-, tootmis- kui  transpordi valdkonnas. Omab pikaajalist kogemust toiduainetööstuse valdkonnast, kus ta vastutas üheksa aastat Rakvere Lihakombinaadi valmistoodete tootearenduse eest ja ligi kaks aastat Selveri Köögi tootearenduse ja turunduse eest. Hetkel töötab Selveris e-kaubanduse juhina.
Eelnevad töökogemused on olnud seotud veel selliste kaubamärkidega nagu: Sebe, Simple Express, Lux Express, Gutta, Laima, Spilva, Finn Crisp, Danone, Kraft Foods.

 

 9.45- 10.00 Kogunemine ja hommikukohv

10.00-11.30 Töötuba: Üheksa korda mõõda, üks kord lõika
Tulemusliku tootearendusprotsessi põhialused
Eesmärgid ja segmenteerimine
Analüütiline planeerimine

11.30-11.45 Kohvipaus

11.45-13.15 Töötuba: Tühi kott ei seisa püsti
Koostöö, pädevus ja kalkuleerimine
Ressursid ja vastutajad vs otsustajad
Toodetavus, kvaliteet, kohandumine

13.15-14.00 Lõuna

14.00-15.30 Töötuba: Kuidas külvad, nõnda lõikad
Toote elutsükli käivitamine
Müügi- ja turunduskanalid

Koolituse eesmärk: Omandada teoreetilisi teadmisi ja praktilisi oskusi konkurentsivõimelise toote arendamise, toote elutsükli pikendamise, koostöö parendamise jpm metoodikate kohta, mis aitavad kõige efektiivsemalt soovitud tulemuseni jõuda.

Õpiväljundid: Koolituse tulemusena osaleja:
• teab traditsioonilise ja kohanduva tootearendusprotsessi erinevusi;
• oskab hinnata turgu, sihtgruppe, konkurentsi ja tootearenduse protsessi tervikuna;
• on teadlik võimalikest riskidest, mis ohustavad projekti eesmärgi täitumist;
• mõistab koostöö kvaliteedi mõju ja olulisust tulemusliku tootearendusprojekti elluviimisel;

Õppekavarühm: tootmine ja töötlemine

Sihtgrupp: Toiduainetööstuste tootearendajad, tootmisjuhid, kvaliteedijuhid, tehnoloogid, osakondade juhid ja teised spetsialistid, kes puutuvad tihedamalt kokku tootearenduse protsessiga. 

Õppe alustamise tingimused: puuduvad

Meetodid: 
• koolitusele eelnev väike ettevalmistav töö, mis on vajalik praktilise töötoa ülesandeks
• interaktiivne loeng ja arutelu
• tootearenduse juhtumite analüüsid ja võrdlusnäited
• praktilised töötoad koolitaja poolt valitud tootearenduse protsesside teemadel, mille käigus valmib koolituse lõpuks igal osalejal personaalne arendusplaan

Toimumisaeg: 14. november 2018 kell 10.00-15.30

Koolituse kogumaht: 6 akadeemilist tundi auditoorset õpet

Väljastatavad dokumendid: Koolituse läbimisel täies mahus väljastatakse osalejale tunnistus vastavalt Täienduskoolituse standardis sätestatud nõuetele.

Toimumiskoht: Tallinn

Koolituse maksumus: 209 eurot + 20% km osaleja kohta.

Kuni 30. oktoobrini 179 eurot + 20% km (kehtib infokirja regulaarsetele saajatele), alates 31. oktoobrist 209 eurot + 20% km osaleja kohta.

Infokirjaga liitumiseks kirjuta info@excellence.ee

Maksumus sisaldab: koolituspäeva, kohvipause, buffet-lõunat, koolitusmaterjale, tõendit

Täiendav info: Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Koolituskaardi kohta saab lähemalt lugeda SIIT.

Tasumine: Registreerumise järgselt saadame Teile sellekohase kinnituse ja koolitusarve, mille palume tasuda Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus OÜ arvelduskontole: Swedbank IBAN EE74 2200 2210 5162 8618 .

Loobumine: Koolitusest loobumise korral palume teatada sellest kirjalikult hiljemalt 9. novembriks, hilisemal loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest.

Lisainformatsioon:

 Liisi Männistu
 Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus
 koolitusjuht
 E-post liisi.mannistu@excellence.ee
 Telefon +372 648 7000
 GSM +372 58 417 448
 www.excellence.ee

NB! Korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi koolituse programmis ja ajakavas!



 
  Otsing
 
 
Free website - Webbyt