Müük ja teenindus
Praktikult praktikule: Kuidas arendada konkurentsivõimelist toodet toiduainetööstuses?
Nutikamat tootearendust nõuab üha karmistuv konkurents, kiirelt muutuvad trendid, kasvav tarbijate nõudlikkus, tugev hinnasurve ja rõhuv kulude kokkuhoid igas protsessi faasis.
Toiduainetööstusele suunatud praktilisel tootearenduse koolitusel keskendumegi konkurentsivõimelise toote arendamise ja elutsükli pikendamise metoodikatele, mis aitavad kõige efektiivsemalt soovitud tulemuseni jõuda. Koolitusel läbiviidavate temaatiliste töötubade raames on hea võimalus koheselt õpitu personaalseks tegevusplaaniks vormida ning sellele ka esmane tagasiside saada.
Koolitaja
Gunnar Obolenski
Gunnar Obolenski on töötanud ligi...
Toimumisaeg
14. oktoober 2018 10:00-15:30
Toimumiskoht
Koolituse maksumus
209 € + km
Maksumus sisaldab: koolituspäeva, kohvipause, buffet-lõunat, koolitusmaterjale, tunnistust
AJAKAVA
6 akadeemilist tundi auditoorset õpet
09.45–10.00 Kogunemine ja hommikukohv
10.00-11.30 Töötuba: Üheksa korda mõõda, üks kord lõika
Tulemusliku tootearendusprotsessi põhialused
Eesmärgid ja segmenteerimine
Analüütiline planeerimine
11.30-11.45 Kohvipaus
11.45-13.15 Töötuba: Tühi kott ei seisa püsti
Koostöö, pädevus ja kalkuleerimine
Ressursid ja vastutajad vs otsustajad
Toodetavus, kvaliteet, kohandumine
13.15-14.00 Lõuna
14.00-15.30 Töötuba: Kuidas külvad, nõnda lõikad
Toote elutsükli käivitamine
Müügi- ja turunduskanalid
EESMÄRK
Omandada teoreetilisi teadmisi ja praktilisi oskusi konkurentsivõimelise toote arendamise, toote elutsükli pikendamise, koostöö parendamise jpm metoodikate kohta, mis aitavad kõige efektiivsemalt soovitud tulemuseni jõuda.
ÕPIVÄLJUNDID
Koolituse tulemusena osaleja:
• teab traditsioonilise ja kohanduva tootearendusprotsessi erinevusi;
• oskab hinnata turgu, sihtgruppe, konkurentsi ja tootearenduse protsessi tervikuna;
• on teadlik võimalikest riskidest, mis ohustavad projekti eesmärgi täitumist;
• mõistab koostöö kvaliteedi mõju ja olulisust tulemusliku tootearendusprojekti elluviimisel.
Õppekava rühm: tootmine ja töötlemine
SIHTGRUPP
Toiduainetööstuste tootearendajad, tootmisjuhid, kvaliteedijuhid, tehnoloogid, osakondade juhid ja teised spetsialistid, kes puutuvad tihedamalt kokku tootearenduse protsessiga.
Õppe alustamise tingimused: puuduvad
MEETODID
• koolitusele eelnev väike ettevalmistav töö, mis on vajalik praktilise töötoa ülesandeks
• interaktiivne loeng ja arutelu
• tootearenduse juhtumite analüüsid ja võrdlusnäited
• praktilised töötoad koolitaja poolt valitud tootearenduse protsesside teemadel, mille käigus valmib koolituse lõpuks igal osalejal personaalne arendusplaan
Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid
Koolituse läbimisel täies mahus väljastatakse osalejale tunnistus vastavalt täienduskoolituse standardis sätestatud nõuetele.
Tasumine / loobumine
Registreerumise järgselt saadame Teile sellekohase kinnituse ja koolitusarve, mille palume tasuda Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus OÜ arvelduskontole: Swedbank IBAN EE74 2200 2210 5162 8618.
Koolitusest loobumise korral palume teatada sellest kirjalikult vähemalt kaks täistööpäeva enne koolituse toimumist, st hiljemalt 9. novembriks. Hilisemal loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest.
Lisainformatsioon
Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Koolituskaardi kohta saab lähemalt lugeda SIIT.
Koolitusjuht